[Schrijf een bericht]

Hey Hatice!

Ik ben me daar ook een sufferd ook he! Schrijf ik bij "contact" een stukje voor in je gastenboek! Hoe blond kun je zijn?? Ha ha!

Maar wat ik dus schreef is dat ik je site heel erg goed vind en je boek heel erg mooi!
En ik wilde je zeggen dat ik altijd met heel veel bewondering naar je kijk hoe jij in het leven staat. En daarom ook heel veel respect voor je heb. Want ik weet niet of ik zo sterk zou kunnen blijven als jij, als ik op latere leeftijd een spierziekte zou krijgen.

Ik vind je een schat en een top wijf!
Ga zo door!

Veel liefs,

Marizz
03-01-2008 om 14:25 Mariska Elfrink
heej lieverd,, wat zal k je waanzinnig gaan missen. snel zal ik je smsen of bellen wanneer k kan komen... enne k hou het in de gate ofdat kirsten je boek koopt :P... anders krijgt ze straf van me!!... verder nog veel plezier bij je omaa en tot snel weer

dikke knuffel van marlon
31-12-2007 om 15:56 Marlon
Jammer dat de persoon van het vorige berichtje geen respect kan opbrengen om in andere bewoording aan te geven dat het boek niet beviel.
Ik vond het een goed boek en herkende mijn eigen situatie daarin.
30-12-2007 om 17:32 Meisje met gevoel
Moeten we nu medelijden krijgen?
Waardeloos boek.

janse

-----------------------------------

ga jij ma leven zoeken dikkop!!
30-12-2007 om 16:51 ^*#%@!
Hej Hatice, appel hier. Hoe is het met jou? Met mij gaat het wel. Ik ga binnenkort je boek kopen! Heb een belofte bij marlon af gelegd.. dus je kunt het navragen of ik het heb.. ! Haha! Wens je nog veel succes met je boek. En misschien spreek ik je nog wel een keer. Kom Binnenkort wel weer een keer richting handy-land :). [typische marlon uitspraak die trouwens gewoon naast me zit -_- haha]

Groetjes Kirsten
29-12-2007 om 21:22 Appel
Hoi Hatice,
Als eerste wil ik me even voorstellen ik heet sandra en kom uit groesbeek, ben 22.
Ik ben eigenlijk aan je boek gekomen omdat het in mijn kerstpakket zat, dat kwam goed uit want ik lees heel graag, maar ik koop eigenlijk altijd dezelfde soort boeken zoals trillers, dus dit is een goeie inspiratie geweest om ook eens andere boeken te gaan lezen. :-) het is echt indrukwekkend, verders heel veel succes met alles en ik zie dat anderen het over deel 2 hebben ! Komt dat ook? Hoop het wel hihi.

Soms zeggen ze wel eens, alles in het leven heeft een bedoeling!.

Heel veel liefs san
25-12-2007 om 18:06 Sandra
Heej Hatice!!

Je mag echt trots zijn op je boek!
ik vond het echt een heeel erg mooi boek!
ik had hem heel snel uit echt super!!

Succes nog met alles!

heel veel liefs Sannne
22-12-2007 om 19:20 Sanne
Moeten we nu medelijden krijgen?
Waardeloos boek.

janse

------------------------------------

he meneertje praatjes maker kom hier niet stoer doen want ik eet je levend op. ik heb medelijden met jouwn ouders dat ze jouw als kind hebben. heb je nog nooit van respect gehoord.!!
11-12-2007 om 17:17 ANONIEM
Ik heb je boek bij de boekenhandel bij ons in het dorp niet kunnen vinden, maar heb het online besteld. kijk er ontzettend naar uit...ben enorm benieuwd.

Groetjes. Wilma
05-12-2007 om 17:35 Wilma v.Dijk
Hatice,

In de zomer vakantie heb ik je boek gelezen! Ik had het echt heel snel uit! Wat kun je goed en zo echt schrijven! Ik kon mee heel goed voorstellen hoe je je gevoeld hebt en nog steeds voelt...
Ik hoop dat de toekomst nog veel mooie dingen voor je in petto heeft!
04-12-2007 om 21:52 Lianne
© 2007-2010 Hatice Kocyigit - Alle rechten voorbehouden - Webdesign door Thijs